About - Toon Dompeling
Telstar vs De Graafschap 2018


In een vorig leven als atleet actief in de zaal, op de weg en in het veld en in en op het water. Nu op dezelfde locaties werkzaam als zelfstandig freelance sportfotograaf. Ervaringen opgedaan als atleet in o.a. badminton, kanovaren, schaatsen, triathlon, zeilen, langlaufen, endurance mountainbiken en ultra lopen worden nu ingezet bij het vastleggen van beelden tijdens wedstrijden en evenementen.

Naast het vastleggen van actie en emotie hecht ik grote waarde aan een journalistieke benadering. Het verhaal vertellen van een wedstrijd in één beeld en weten wat er speelt bij een club of wedstrijd en daar een beeld bij maken is wat mij betreft zeer belangrijk bij sportfotografie. Beeldmateriaal wordt aangeboden via Pro Shots Photo Agency BV. Daarnaast worden opdrachten uitgevoerd voor zowel commerciële als non-profit organisaties.

Beelden van Bokehlicious.nl Sportfotografie zijn/worden gebruikt door landelijke dagbladen zoals Algemeen Dagblad, Telegraaf, De Volkskrant, Parool en NRC. Ook door magazines als Voetbal International, Elf magazine, Marathon Magazine, Losse Veter Magazine en Triathlon Magazine worden beelden gebruikt. Daarnaast is op meer dan 100 websites beeldmateriaal gebruikt.

Bokehlicious.nl Sportfotografie is gevestigd in Weteringbrug en tevens aangesloten bij de NSP en NVJ.

KvK: 63880636

BTW-nummer 174835644B01

info@bokehlicious.nl

+31652375683

Toon Dompeling

Powered by SmugMug Log In